Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta se, det kan ske!

Orden de fara visst vilse ibland
då allt tycks bara gå åt skogen
FÅ SYNS HITTA TILL LÄSARNAS LAND
de dras nog till sång på krogen...

Även om det känns som att skriva i sand
ge ej upp, var alltid orden trogen
fall, men gå upp med pennan i hand
håll hårt om den med knogen!

För vi vet alla att tidens tand
jobbar, att var mänska
för dikt ska bli: MOGEN!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-18 11:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fram för författande!
2015-07-21

  Johan Strömstedt
Som en vårbäck mitt i sommaren leker sig orden fram. Du flätar dem samman på ett mycket fint sätt.
2015-07-18

  Lars Hedlin
Bra där :)
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt