Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Att sväva runt på rosa sockervaddsmoln
En blandning av fjärilar och rakblad i magen
Exstatisk; underbara, förintande illusion

Kärlek är heroin
Euforin som skär sönder dig inifrån
Krälande likmaskar i ditt psyke, disorienterad och stympad

Begär
Likt cancer, gnagandes i mitt inre
Brinnande, skärande, desperation

Du är en vålnad av en dröm
En fläck i ett hav av namnlösa ansikten
Låt mig skada dig...

Jag darrar i eufori
Och kräks av blodförgiftning
En gnista vid horisonten, sätt verkligheten i flammor

Kärlek är för de svaga
De som lät sig förledas och förslavas
Likt nattfjärilar runt ett inferno

Sanningen är att du ska dö, som alla andra
Ensam, i fosterställning, i fruktansvärda plågor
Skrikandes i ett hav av ångest

Det är det enda som spelar någon roll
Det enda som gjorde dig värd att existera
Kanske kommer Karon att älska dig...




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-18 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades