Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYSSAR

Flugan
envist
mot mina läppar

skönare
kyssar
har jag fått

Svisch
sa smällan
flugan gav upp


© palett




Fri vers av Palett
Läst 396 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-07-18 14:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
skojtänksam:)
2015-10-28

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Mycket fin bild
och med oväntat slut
stor originalitet
2015-09-28

  Heikki Hellman
En liten humoristisk historia. Nästa gången kunde kanske en nysning hjälpa?
2015-08-25

  Tabac VIP
Härlig text!
2015-08-09

  Stefan Albrektsson
Obehagligt irriterande - men flugan fick åtminstone en avslutande smällkyss till döds!
2015-07-21

  Anya VIP
hahaha Denna gillade jag. Originell!
2015-07-21

  Blomma-Stjärna VIP
ja, flugor kan irritera - vill inte heller ha en flugkyss!
2015-07-20

  Bo Himmelsbåge
Flugan kommer flugan går
olycklig den som kyssen får...
Han surrar omkring med luriga
hyss...
Pang!
Där fick han smaka
sin sista kyss...!
2015-07-19

  Lindha W Gustavsson
Underbart ordat - gillas mycket av mig!
2015-07-19

  Sommarina VIP
Ha ha. Flugkyssar blir smällkyssar
2015-07-19

  Kim VIP
Hm, inte särskilt mkt flugor i Sthlm nu… de har nog flyttat till landet!
2015-07-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag är stadigt
jagad av dessa
blir så trött att
jag ser rött
som Du sa
de kommer allt
för nära borde ju
varit den kära nu
Du får jag som Du
hand mot dem bära...
2015-07-18

  Per "Läsaren" Sörqvist
kanske konstigt men jag ser det som massage
2015-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Envisa rackare
det är bara döden som skiljer oss åt!
2015-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Flugor går väl an, men myggorna är värre...kul text...
2015-07-18

  Federico Romano VIP
Fick mig att tänka på en riktig snuskig sak, ska alldrig avslöja, kommer alldrig att göra det, men ändå…
2015-07-18

  Lars Hedlin
:) Gillar!
2015-07-18

  Kattfot
En finurlig och rolig text från en av sommarens plågor.
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett