Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bor politiker i landet någonannanstans

Nu har en svensk minister sagt och
förklarat för press och allmänhet att:
-Flyktingar kan inte bestämma vilket land
de skall komma till... Det måste bli det
landet som inte bara kan ge dem en
bostad, landet måste också kunna
ge dem ett arbete...

Jag har vänner i Sverige, England,
Norge, USA som har sökt jobb
i många herrans år utan att
ha fått något...

I vilka länder finns jobben...

Det är ju inte bara i dessa länder
det saknas jobb, utan så tycks
det vara överallt...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-18 18:21



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, i så fall är det ju inte
lätt!
2015-07-21

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt