Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 18.7.2015

 

 

en enda prick. där.

 

prick på prick prickar på tills

 

asfalten pricksvart

 

 

 

2015-07-18  20:38

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-18 19:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sicken på pricken
och nyckelpigan fick ett
myggbett av sticken


2015-07-24

  Stefan Albrektsson
Ett härligt sommarregn på asfalten (och, oj, vad det luktar gott tycker jag). Mycket snygg haiku!
2015-07-19

  Rise Little One
En prickig haiku!
2015-07-18

  Ronny Berk
pricksäker haiku !
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP