Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järntryck på hjärnan!

Solen vandrar upp och ler
väcker kvinns och drängar
småningom nå´t med dem sker
ger upp sina sängar
armar uppåt sen då sträcks
kläder snabbt de på sig får
solen nu till köket når
där kaffet färdigt står.

Kaffet drickes, brasan känns
radion på att höra
orden vrides, tanken spänns
huvet fått en röra
under sänkta ögonbryn
grunnas på reporterns syn
innan det gås ut i byn
tanken har att göra!

Orden fladdrar, tanken går
inte lätt att styra
tanken hummar, hjärnan får
nog av allt en yra
huvet vacklar, bräckligt är
när orden så mycket bär
då ger upp, just detta här
har mer att bestyra!









Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-19 08:29



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*
Hjärnans*Energi*Unik*
Otroligt*Rik*Kram
2015-07-22

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text! :)
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt