Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgad vem...

En vit som blir slagen blir blålila...
En vit som blir sjuk blir grön...
En vit som blir arg blir röd...
En vit som blir generad blir rosa..
En vit som blir solbränd blir först skär...
En vit som blivit solbränd blir sen brun...
En vit som får en viss sjukdom blir gul...
En vit som dör blir vit grå svart...

Solklart vilka som skall kallas för färgade!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-19 09:05



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Svart på vitt
om färgade.
2015-07-21

  Lars Hedlin
JA bra vännen:)
2015-07-19

  Palett
Fyndigt exempel på olika färger !
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt