Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsbad efter regn.

Jag går där jag så många gånger gått
genom gräset ner till sjön
gräset är högt och frön fastnar på min tröja
sitter som små insekter
sitter hårt
solen sveper över nejden

efter regnet
välkomnar jag solen
blommorna har rest sig upp
även de lapar sol
jag ska bada
vattnet är kallt
huttrar när jag kommer upp
går sen sval tillbaka
kvällskaffe på trappen
tillsammans med kärasten igen

© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 423 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-19 11:18



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Härligt fräsch o uppfriskande dikt
med sol o bad efter regnet...!
2015-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...vackert skrivet...
2015-07-25

    ej medlem längre
Underbart vackra är dina ord.
2015-07-19

  soligajag_1 VIP
Vacker poesi om kärlek och att njuta av Regnets inverkan!!
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.