Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synkronisering

Medan månen vandrar över sjumilaskogen
och stjärnorna lyser hål i himlavalvet
synkroniserar alltet sina insatser.
I smått och stort, likt ett makternas
väldiga räkneverk eller tidtagarur.
Ständigt tickande, uträknande våra
liv och öden-




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-19 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder