Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag vill att du gör mig.

Nån slags heteronormativ fantasi
Så fort jag ser dig
Kommer sluta i ett brutet vi
Men jag ber dig
Hör vad jag menar
Dela mitt ljud
Vakta min tunga
Jag kräver din hud

.

Nån sorts obehärskad idioti
Hur du förstör mig
En oändlig längtan att va fri
Men knuten med dig
Svindlande nära
En enda väg ut
Begär dig fast vet att
Det kommer ta slut

.

En slags högsommar inuti
Hur du beter dig
Bättre bara låta bli
Men gör nåt med mig
Till för att brukas
Gå sönder med mig
Vakta min tunga
Min hud kräver dig

.

Rör mig om du menar det
Vi kan va efterkloka senare.




Övriga genrer av ungefär
Läst 300 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-19 19:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra alstrat
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär