Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är argare nu.

jag är argare nu
jag förändras
är mindre lugn och är kroniskt förorättad
är jag småsint eller långsiktig?
stressar upp mig, hatar fortfarande orättvisa men får var dag mindre ork
jag är argare nu

tar mindre skit
men börjar bli en sådan människa jag inte vill umgås med
jag är argare nu
jag tvår mina händer av framtiden som mina kära landsmän tycks vilja skapa
1933, 1939, 2014, 2015. N(SD)AP

jag är argare nu
och jag vet inte om det är jag som blir dum i huvudet eller om det är detta som det innebär att vara man
jag vet inte vad jag hoppas på


jag är argare nu
jag som brukade vara så snäll




Fri vers av Hampan
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-19 20:58



Bookmark and Share


  Grovskuren
https://www.youtube.com/watch?v=v5P7lG-IaIg

2015-07-20

    ej medlem längre
Braa!

Finns så mkt i delen:

"jag är argare nu
jag tvår mina händer av framtiden som mina kära landsmän tycks vilja skapa
1933, 1939, 2014, 2015. N(SD)AP"
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Hampan
Hampan