Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När saknaden tog orden...


Ett papper så öde.

Alldeles blankt.
Likt orörd snö.
Ett papper så vitt.
Sorgen finner inte längre ordet.
Saknaden har inte modet.
Ett papper blankt helt utan mening...




Fri vers av Thommy J
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-19 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vet hur det känns,det går över,jag lovar!
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J