Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har sett exempel på föräldrar som curlat sina barn med pengar så till den milda grad att det till slut hamnat i att barnen inte längre hör av sig när de fått ut allt.


Kärlekens växelmynt

Kärlekens växelmynt

handlar inte om pengar

Där gäller andra värden

Uppskattning, omtanke,

empati, välvilja

och förståelse




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-20 10:19



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
No comments=säger allt !
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP