Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förflutna sitter i mina inälvor


Ärrvävnad i lungor och mage från alla frätande kroppshormoner och adrenalinlika ämnen min kropp utsöndrat under de ensammaste vulkansmärteliknande stunder ett litet barn kan utsättas för.

Bränn- och skrapsår som aldrig läker på insidan av mina artärer och vener (inte från sprutor och kanyler) utan från kroppseget kortisol och mjölksyra från spända muskler och känslor förpassade bortom gnisslande tänder och smärtans gnistrande färger och blänk innanför ögonlockens stängda värld.




Övriga genrer av barfotafantomen
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-12 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen