Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

Själen våndas, stryps och förstörs
Vad gjorde du för att förtjäna detta?
Liten och glad för det mesta
Passionen brann med sådan hetta

Ondskan är laglös, självisk och full av hat
Bryr sig inte om vem hon förgör
Godheten, han kan aldrig vinna
När det är hon som i dansen för

Dock måste det alltid finnas en balans
Inte för lätt, inte för svårt
Inget för mesar, nej inte denna dans
Ser man inte upp, inte ner
Då förlorar man, nej, ingen chans




Fri vers av tydlah
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-20 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tydlah
tydlah