Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill hem till min BMW

 

Trygghet, lugn och rutiner ända in i döden
Kistan inlindad i fetvadd för säkerhets skull
Ny hyllar vi alla plikttroget, det olevda livet
Alla är gråa i ansiktet och ljuvligt avtrubbade
Euforiskt lik-giltiga ber vi prästen hålla käften
Döden är alldeles för allvarlig och pretentiös
Jag vill hem till min BMW, känner mej konstig
Öppna inte fönstret, man vet inte vad det kan leda till...
 




Fri vers (Fri form) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-20 17:16



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Människan är dum i huvudet

och liknar mest en fånig typ som gör sej till i sin egen mallighet självgodhet och belåtenhet

Det som vi kallar kärlek och som vi delar inbördes

till priset för det vi kallar fult sjukt fel konstigt och onormalt och som lämnas i sin egen skam

konstigt att det inte sker fler illdåd
konstigt att det inte sker revolution

Spräng en BMV

/Lasse
2015-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP