Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna vackra bild via Google!


My thoughts of you

My thoughts of you

I think of you every single day

Today is our time

 

I’m been looking at the stars

And finding myself smiling

Because I’m thinking of you

 

People like us are meant to be as one

We don’t need so much

Just the love from our heart

 

There’s nothing in this world

I Woodend do for you

Feel my hand in yours

 

I am here waiting for you

I want to wake up in your arms

You make my world wonderful

 (Copyright - © Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 463 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-07-20 20:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2015-07-23

  Magdalena Eriksson VIP
Och engelskan flyter på bra. Läste utan svårigheter bra enkelhet i språket !
Broderier och tokinfall blir bara störande. Tonen är gitarrens tänker jag.

2015-07-21

    Dan Myrbeck
Vacker och fin text!
2015-07-21

    ej medlem längre
Så vackert - fullt av känslor!!
2015-07-21

  louisegirl
Känslofullt och ömt <3
2015-07-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Lovely poem of love!
2015-07-21

  i af apa
söt...!
2015-07-21

  Teresia Ridell
Till brädden fyllt av längtan och varm, sann kärlek. Underbart !
2015-07-21

  Hanna Mari Wallin
Helt enkelt underbar...

budskapet lika vackert som den allra första dagen i livet...
2015-07-21

  Angel of love
Känslor fyllda med kärlek.
2015-07-21

  lila fjäderblomman VIP
mmm...love is in the air <3

2015-07-20

  Sommarina VIP
Åh så fint. Känns.
2015-07-20

  Blomma-Stjärna VIP
underbart fint skrivet om en allvarligt menad långvarig kärleksrelation!
2015-07-20

    ej medlem längre
Jadå! fint..
2015-07-20

  Rise Little One
Sweetest thoughts!
2015-07-20

  Anna Nickolausson
full av känslor
2015-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin