Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korallens död

Att minnas något eller någon
Innebär alltid begränsningar
Begränsningar är :
glansen i ditt öga
Din sorg
...ditt val.

Solförmörkelsen du sprider ut är som en apokalyptisk härdsmälta
Magman slår rot ända in i matförådet
Det finns där under
att förtära
Se vad hunger kan göra
Ditt svin svål är mer än bränt där du leker dig ihjäl bland fiskar som äter rovdjur

Och se nu
Korallerna dör ut
Hon simmar med vatten i sitt cyklop
djupa tag av ingenting
Vidrör i sorg det döda
Med sina ömma fingrar smeker hon varsamt liv, det tar flera tusen år.

Hon ger färg och näring åt livet åter
....du kommer till baka du är inte smartare än så.
Planeten.

Korallen. Hon ger ger ger

Där avslutas allt för den stora kärleken som gick.

Amen




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-18 07:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) hm korallers livsuppgift är ju att ge men i andras ögon är det ju inte gott. men somliga arter har en livsuppehållande uppgift speciellt havslevande.

intressant skrivet. tack

2018-07-30

  morgonstjärna VIP
:) aldrig bra
2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP