Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ömhet vi har rätt till

 

Det gör lite ont, jag är undernärd
Den ömhet jag är värd, jag är värd

Deras ögon är livlöst avstängda
Det är det som är det befängda

Så sitter jag här med en kärlek oerhörd
Min hunger och längtan gör mej störd

Om 1000 år minns jag kanske inte det här
En efter en dör vi, det är endast en fråga, när

Den ömhet du är värd, du har rätt till
Jag vet vad du allra innerst inne vill

Jag tror på det goda livet, jag tror på dej
Det gör ont, jag är undernärd, håll om mej.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-21 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP