Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inne i mina mörkaste tankar

Inne i mina mörkaste tankar
Finns de allra mörkaste sanningarna
Små saker som tillsammans kan bryta ner en person
Det är en resa bort ifrån allting som är ljust

När min hjärna blir till aska
Och faller isär
Då har det blivit en historia för lång att nämnas
Om alla de saker som har format mig

Det är platsen där jag har grävt min grav
Men fortfarande inte har lagt mig ner inför den slutliga vilan
Där allting tar slut
Och alla fiender slutligen förenas
Efter att ha kolliderat i en slutlig strid

Där rösterna aldrig slutade ropa
Och skapade ärr i min hud nu när det inte längre blöder

Där en konstant rädsla har tagit över
En rädsla om att tappa kontrollen

Svagare
Smalare

Allt är mörkt på kyrkogården inne i mina tankar
Mitt namn är skrivet på marken
Graverat i sten
Människor har samlats för begravningen

Men jag är stark
Vid liv trots allt
Jag ser dem gå
Än är jag inte begravd under jord




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-21 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P