Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robban Broberg Till Minne

Tack för alla härliga sånger du gett oss.

Dessa sånger fyllda av värme, humor och romantik.

Och tack för att du inspirerat oss att utnyttja

den poetiska friheten, och våga ta ut svängarna.

Du finns i tacksamt minne

och dina sånger lever.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-21 14:23



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Ja, vi hyllar honom!
ML
2015-07-25

    Sefarge VIP
vart tog den lilla loppan vägen. ..
"kliar i varje poet"
Tack för fin "ihågkomst"
Robert ler från sitt "himlamoln"

2015-07-23

  M.Eta
En fantastisk ordvitsare!
2015-07-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar och fantasirik människa och artist att minnas för alltid.
2015-07-21

  Marita Ohlquist VIP
En fantastisk artist, har sett honom flera gånger.

2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP