Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kul sommar!

Talgbollar och stockrosor
Knätofsar och blöta korvar
Uteplatser och långfilmer
Flip flopp och 14 grader i vattnet
Kort kjol och dunjacka ned till knäna
Smultron och eld i spisen
Jordgubbar och kall tunga
Fågelunge och blöt vinge
Riddarsporre och ingen vill ut
Humleblomst och regntunga skyar från Gunnar
Sol på kartan och oanvänd bikini




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-21 17:55



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
2015
2015-07-22

  Nanna X
Härligt småkärva sommarord, fint parade. Man undrar vem Gunnar är :-)
2015-07-22

  Lars Hedlin
Like it :)
2015-07-22

  KattenKin VIP
Stämmer bra det, oanvänd bikini här med!
2015-07-22

  Måna N. Berger
Sommaren 2015 i ett nötskal! Jag kupar händerna kring fågelungen med blöt vinge och andas värme på den!
2015-07-21

  Sommarina VIP
svenska sommar och Gunnar på det.
2015-07-21

  i af apa
wunderbar....! : D
2015-07-21

  Stefan Albrektsson
Tjusigt somrigt! Jag gillar den "enkla" formen med sina kopplande och (och de är så härligt frontalkrockande med varandra... Klurade länge på Gunnar, tänkte bara Alice Babs, men sen trillade Wiklund in.
2015-07-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så varierande som denna sommar är!
2015-07-21

  Ronny Berk
sommarkänsla som poesi !
2015-07-21

  Ronny Berk
sommarkänsla som poesi !
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP