Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ditt

I tystnaden
Som växer för varje ord
Kan jag höra dig

Och hur du faller
Faller för mig

Du vill ha den
Du vill ta den

Du vill rädda mig
Från tystnaden jag skapat
Men om du lyssnar noga
Hör du det


Ljudet av ett hjärta som krossas




Fri vers av Hecate VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-21 19:57



Bookmark and Share


    Lars J
Mycket bra!
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Hecate VIP