Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet

Vi ska bara låsa en stund om det som är vårt
är tiden är rummet
vi ska bara öppna till rummet som är
som var vårt rum
vi ska bara vänta tills tiden är vår tid
vridbart är ögonblicket till vår tid
när vi väntat färdigt




Fri vers av Margit Grell
Läst 506 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-21 21:59



Bookmark and Share


  Maria T
I väntans tider
2015-07-25

  Anya VIP
Fin ömhet i försiktig ton. Tycker om!
2015-07-25

  Lars Hedlin
Din dikt är full av liv :)
2015-07-22

    ej medlem längre
och tiden
en rymdlängd+
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell