Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet



Din värme mot min kropp


Dina andetag mot min nacke


Mina fingrar letar sig igenom ditt hår



Känna din styrka



När dina händer tar i mig
Låter dem få upptäcka mig
Finger för finger
Bit för bit av mig



Dina andetag
Djupa
Långa


Följer dina

Du följer mina









Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-21 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N