Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen dyker Almedalen upp med babblande politiker

Nu i högsommartider är det åter dax
för det som kallas Almedalsveckan
politikerna får egen tid att babbla
vem ska man tro på när de hela tiden
använder lögner på löpande band..
att stå för sanningen är obekvämt
hellre ljuger man är talar klarspråk
en sak är att spåren efter dem syns
de kan inte längre mörklägga vinkla bort
alla stora enorma problem som slagit läger
människor ser hör fattar vad som pågår
alltför många har själva varit påhoppade
utsatta för angrepp hat hot & våldsattacker
men de babblande politikerna bryr sig inte
inte heller att det ofta brinner skjuts hej vilt
i det nya high chaparral dagarna i ända
den svenska omtalade freden är borta
nu är det nya tider nya krigszoner..
Almedalen är ett stort skämt
där flosker serveras ut på fat
Sverige håller på att förblöda
lider helvetets alla kval
men de bara fortsätter hålla tal
vem orkar lyssna på deras snack
de har ju visat vad de går för!
lägg ner Almedalen & sätt istället
igång & rädda Sverige!!!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-05 16:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2021-07-09

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Almedalen har bytt till Pladderdalen.
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP