Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Poesin ger oss så mycket mer . .

Lyriken är den som fångar oss poeter
att ge ut våra alster på
detta sätt.

Med ord och olika former av meningar
kan det bli en skapelse utav
dess like.

Huvudet exploderar av alla dessa kaskader av
ord, huller om buller.
Vill ut på detta ark i skrivandets tecken.

Tar en promenad i rask takt,
ser mig omkring och
genast faller allt på plats.

Måste sätta mig vid tangenterna igen,
nu kommer åter alla ord i rätt ordning.

Känns detta igen ??
Eller är det bara i mitt huvud som poesin
svämmar över ibland. . i kaos!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-22 11:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Poesin kan via kaos
till sitt förtrollade
land ta oss.
2015-08-28

  Ljusletaren
Härligt sant/ kram
2015-07-28

  ResenärGenomLivet VIP
Visst känner man igen det...fint skrivet...
2015-07-25

  Lindha W Gustavsson
Så precis mitt i prick du skriver om hur det kan vara när en text kommer till1 Bra där.
2015-07-23

  Hanna Mari Wallin
Härligt underbart med glimten i ögat om poesin livsglädje som emellanåt blir alldeles galet härligt kaotisk...

bokmärker denna

dina ord fick mig att le stort !
Tack soligajag
2015-07-23

  louisegirl
Exakt så är det, kunde inte fångat orden bättre ;)
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP