Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så sant! Så sant!

Hur är det att köra i öppen bil knekt?
Billigt ju ! Man får ju gratis en frisk fläkt!
Över huvet då
hur känns draget där då...
Ja du, det känns precis som det är: Otäckt!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-22 17:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Briljant!
2015-07-23

  Irene Åberg
Hej*
Otroligt*Fyndigt*
Deklamerat*
av E-B*Proffs*på Poeter*här*Kram
2015-07-22

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2015-07-22

    Dan Myrbeck
Bra ordvits
2015-07-22

  Rise Little One
Haha, precis så :D:D:D
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt