Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi finns...


Kom igen...

Sätt Dig ner ett tag vila Dig
sätt Dig här Du hos mig
säg inte nej!
Sätt Dig helt nära mig
ska jag viska nå ´t
rart till Dig!

Längesen som vi satt så här
höll om varann så där
nu annat är!
Du är ju ovan där
men dit orden bär
så det är!

Så mitt hjärta anropar Ditt
vill bara ta en titt
se vad som "blitt"!
Du är så vacker än
min käraste vän
kom igen!!!







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-22 19:44



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin, man blir överraskad av handlingen
2015-07-23

  Lars Hedlin
>tycker om :)
2015-07-23

  Irene Åberg
Bästa*Ewa-Britt*
LOVE*FOREVER*TRUE*
Kram
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt