Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönen


Jag vet inte
hur långt

jag räcker

vad som ryms
i mig


Mening
väger lätt här

tyngden är
i frånvaron

den rosslar
och väser


Bönen ligger uppslagen
i all sin nakenhet

Din hand trevar
på min arm

hittar fingrarna
kramar dem

Där ryms

bönens alla ord







Fri vers av bittemi VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-22 20:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack!
2015-07-28

  ResenärGenomLivet VIP
Den tysta kommunikationen utan ord... mycket berörande...
2015-07-25

    Dan Myrbeck
Den här har jag lite svårt att tolka,
får fundera....
2015-07-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Innerlig medmänsklighet där beröring talar alla ord.
2015-07-23

  Marita Ohlquist VIP
Tvåsamhet i den bästa av världar!
2015-07-23

  Lars Hedlin
Så bra och starkt :)
2015-07-23

  Respons VIP
Innerlig poesi! 0
2015-07-22

  stig wikman
UNDERBART
SKRIVET.

KRAM TILL DEJ .
2015-07-22

  Maj-Lis VIP
Fint
2015-07-22

  KYREUS of Sweden
On the Edge
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

bittemi VIP