Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem som helst hade dugit för dig

Solen målar katter på din bleka hy
Jag kysser din nacke och andas in dig
Tänker att här vill jag ligga
föralltid ihopslingrad
Glömma tid och rum

Men jag vet att du snart kommer ta dina saker och gå
Och som vanligt tänker jag att det här kan vara sista gången
Det borde vara den sista
för det gör mer ont i mig att fortsätta

Du lyfter din klocka från sängbordet och suckar
Jag hoppas att det är för att du också vill ligga kvar

Du håller om mig och jag tänker att det här
kanske inte betyder någonting alls för dig




Fri vers av mentalistid
Läst 390 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-22 23:11



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Det gör ont att hoppas och smärtar så att bli sviken
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

mentalistid