Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimfrost

Svart tegel täckt av en matta av is
En tung odör av ångest och kaskadspyor
Hänger nästan kvar i luften

Ruttnande råttkadaver fyller hörnen
Golv täckta av snö och vissnande löv
Gallerförsedda fönster precis utom räckhåll…

Långhåriga, kutryggiga figurer hasar sig framåt
Trots att deras kvarlevor sedan länge har begravts
Oklippta naglar skrapandes längs svarta väggar…

Skrik av smärta, sedan länge utklingade
Ännu liggandes längs med golvet
En ensam hängsnara i ett rum utan säng…

Skrik av ångest, utbrända stearinljus
Rester av bränt hår från ett desperat självmordsförsök
Skelettdelar med bitmärken…

Skrik av panik, kraxande korpar
Sönderrostade, gallerförsedda fönster
Knivar med intorkad blod

Sanataria, döden personifierad
Rullande ögon i en enslig psykos
Pölar av intorkat blod…

Slingrande bokstäver på en svart tegelvägg;
Jag är i helvetet
De vägrar låta mig dö...




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-23 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades