Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Retar mig retar mig retar mig Toalettskrivdr som hämnd. Musiken till hajen i bakgrunden...


Orka opera

Å nu är det opera
aaaa oooo iii åååå tyska kvidande
radion stammar
jag glor mellan ariorna
satans poesi väller in köket
meiiiin yberkäraste rena längtans oåtkomliga högdjursdrottning
tror jag att han sjunger.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-23 09:48



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Precis det tror jag med att opera handlar om, "yberkäraste"!

Vansinnigt fin bild till!
2015-07-25

    Lena Söderkvist VIP
Du är ingen kultursnobb. Rätt?
2015-07-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin satir! Föredrar Carmen, med hetta och puls. Inte tyska överlastade arior med högtravande text.
2015-07-23

  Lars Hedlin
Bra där!
2015-07-23

  Stefan Albrektsson
Ha, ha, ha! Lysande! Fick mig osökt att tänka på den fantastiska operascenen i "En oväntad vänskap" - https://www.youtube.com/watch?v=Ua0sLIsGKHI (tyvärr otextad för oss som inte begriper franska... men man fattar nog ändå...). Filmtips!

2015-07-23

  Marita Ohlquist VIP
Där satt den!
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP