Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ini Själen.


Ett rop av Tystnad ~~~







I min Själ, ---
ett rop av Tystnad ~~~

All Längtan, som
- nästan, - dött, i ett
stumt skri. - -






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 366 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-23 13:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Smärtsamma få rader som säger så mycket - snyggt!

Håller med Dan här nedan som ber om fler kommentarer på uppdrag av föreningen Läsare med god smak!
2015-07-24

    Dan Myrbeck
HALLÅ där alla som läser detta!

Den här texten förtjänar FLER kommentarer!

/På uppdrag av föreningen Läsare med god smak
2015-07-24

  Åsa Njunjes
Den här grep tag och bad mig läsa om och om. Gillar!
2015-07-23

    Dan Myrbeck
Din kanske bästa dikt.

Får mig att tänka på målningen
Skriet.
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf