Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som vinden drar över marken

lämnar din själ spår
och jag ligger där
så stilla
mot mjukheten

allt är djupare än material
ditt slitna andetag
skimrar genom sömmarna

se, du viskar blodet från mitt skal
du har letat min vilja bar

och med rosor och blåbärste på säng
skrapet av skeden som drar
din fot som far
fångas ordtrans
längs låret

sötare är du än vindens
formationer

och de förbannade gränslösa dragen
som hettar så
i vecken
av dagen




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-24 11:02



Bookmark and Share


    sunnanvind
Tycker mycket om denna. Måste läsa mer av dig!
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP