Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett jävla liv när vi börjar om världen på Facebook


Det är inget särskilt egentligen, men det blir ett jävla liv när vi börjar göra om världen på Facebook. Helt plötsligt dyker det upp fotografier som inte stämmer med historien och snart råder nästan världskrig i släktens minnen.

Jag blundar, tänker på hur bra det skulle varit att vara Bobo och vrida flaxkikaren mot en annan horisont, kunna åka bort från livslögner och andra hemligheter. Det är bara det att någon dör innan jag hunnit dra vidare dit jag vill.

Klär mig i svart och strör rosor som socker. Saker förändras och snart står jag i rossockerregnet, tänker på hur skönt det var att knulla innan saker händer, fast då skär mormor av mig hälsenorna och jag blir lillemorfar på kusinens Instagram.

_______





Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-24 20:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Får mig att fundera över hur inavlade relationer lätt blir över sociala medier. Och att man kanske inte ska vara Facebook-vän med vännerna omkring sig.

Fast mest över hur oväntat intimt det kan bli att lära känna en IRL-människa virtuellt. Och aningen obehagligt.
2015-07-30

  Federico Romano VIP
Polaren gick ur garderoben på FB, men vi viste, långt innan internet..
2015-07-24

    wehitit
Gillar ditt sätt att skriva på och hur du berättar någonting
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP