Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånade ömhet

små ord av längtan
tar fäste i mitt bröst
på tysta dagar
tycks jag höra din röst

du är så liten
min illusion så stor
det som själen saknar
är vad mina tankar tror




Fri vers (Fri form) av fmeimalive
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-03 18:15



Bookmark and Share


  Varja Askeland
Vacker!
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive