Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sjukhussängen

Och det var i den stunden
Då mörkret nästan vann
Som jag lovade livet en andra chans
Att ge allt
Att veta vad det var att leva
Fast här sitter jag nu
Och inte fan lever jag
I mjuka kläder på en fredag




Fri vers (Fri form) av fmeimalive
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-24 23:36



Bookmark and Share


  kromadlack
Känner igen mig så väl. Väl skrivet, poäng för igenkänning. Tack för tanken
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive