Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematiken stämde!

Hur blir dagarna, kära du?
Ja det blir ju hett trettiosju!
Lördag, söndag då
tolv grader båda två!
Måndag varmare, då tretton ju!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2015-07-25 14:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;)
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt