Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smaken är begränsad.

till varje sinne av smak, balanseras karaktärer av stimulans.
av de jag ser, hör, känner och tror/ vet.
kan anknytas till begär av de jag gillar.

Jag älskar dig är en mening av kort mening men innefattar så mycket i livet.
Till oavsett person från individ till samhälle.

jag tänker på kärlek i former av cykler med solida cirklars innehåll. Det är cirklar och punkter som aldrig tar slut. Men det finns begränsning av tid och oändligheten.
Så man bör vara varsam om kärlek i meningar och ord till en kärlekens person.




Bunden vers (Annat versmått) av Rickard Eriksson
Läst 228 gånger
Publicerad 2015-07-25 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard Eriksson
Rickard Eriksson