Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom som sover lugnt om natten

Du har vänt varenda tuva, du har lyft varje sten
Vågar inte tända lampan
Förrädiska sken!
Du har uthärdat kriget, du har bidat din tid
Det spelar ingen roll att du är paranoid



För varje as du träffar krymper du som person
Du knäböjer för pöbeln men ges ingen pardon



Du får aldrig skörda frukten av ditt idoga slit
Vafan är det här för liv?
Vafan är det här för skit?
Dom som sover lugnt om natten har vaknat tillslut
Du kan höra deras ilskna rop och sorgsna tjut.





Fri vers av Nödfall
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-25 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nödfall