Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjältarna

Mina hjältar ser lite hängiga ut nuförtiden. De är bleka och rör sig endast med mycket möda. För det mesta ser jag dem inte ens. De flyr mot periferin så fort jag närmar mig.

De blöder. Mina hjältar blöder. De försöker dölja det med lager av kläder, men det faller jag inte för längre.

Jag skar dem, en efter en,
mest för att se vad som fanns på insidan.
Det gick förvånansvärt lätt,
med den minsta av knivar,
men de får leva.
De får leva
och blöda
precis lika länge som jag.
Denna deras nya funktion är bättre,
och kanske kan även jag en dag bli en hjälte.




Fri vers (Fri form) av Synkoperad Progress
Läst 202 gånger
Publicerad 2015-07-26 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress