Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ice awry



tribute does not flow from dead currents
if eyes simmer in morning light
wake up and pry

quirky suave
beauty knows no one knows
no ones loss
now there are scars
now your are lost
your scars are smoking guns
what paragons grow on
over rural folks
frost




Fri vers (Fri form) av Johan Lazer
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-26 11:04



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
tänkvärda & vemodigt förtätade tilldragande rader. "beauty knows no one knows" får mig att undra & "your scars are smoking guns" får mig att studsa
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lazer