Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig gör man rätt!

När glädjen en famnar stort
då går det aldrig som folk innan trott
att man då skulle gapskrattande
dansa runt av lycka fort
men nix, det blir inte ett knix
ögonen blir som över rinnande brunnar...
Men folk grunnar på
vad var det som blev fel nu då...

När sorgen hamnar hos en och slår ner en stort
då går det aldrig heller som folk innan trott
att man skulle skrika i högan sky
i sorgen sin, hänge sig och bara gny...
Men en djup sorg gör att man tappar andan
man känner sorgen välla fram från alla
inre rum, man öppnar munnen
men upptäcker att man har blivit stum...
Och folk grunnar igen på...
Den där tycks då inte heller
om sorg ha nå´n alls hum...












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-26 17:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA du har en fin inre styrka använd den min vän :) kram
2015-07-28

    ej medlem längre
Alla reagerar annorlunda, det måste man respektera. Så fortsätt du att vara den du är.
2015-07-27

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text att läsa och begrunda!
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt