Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var lugn, det gör bara ont i skarvarna!

Var lugn
det gör bara ont i skarvarna
som att köras igenom en köttkvarn ungefär men sen går det över
och du kommer ut omstöpt och stukad på silverfat
dessemellan är det bara att köra på farthållare 
raka spåret
och inte fundera på var spåret tar slut
Var lugn
efter sju år är varenda cell i din kropp utbytt och nybildad
inte en människa känner igen dig eller minns vad du gjort och klankar någon på dig så är det inte på dig för du är ny
men ner i köttkvarnen ska du "Alla ska med" som Göran Persson sa
och närmare Gud har han nog aldrig varit än då
Men skarvarna är värst




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 449 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-26 20:05



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Kadunk kadunk
skarvarna och Göran
Kadunk kadunk
Livet börjar vid 60 tror jag
Å sommarn börjar i augusti
men du skriver så jag skrattar åt eländet.
2015-07-26

    ej medlem längre
Denna grep då tag minst sagt.
2015-07-26

  Larz Gustafsson VIP
Skarvade inte Persson en smula...?
Intentionerna kan ju vara hur goda som helst men de strandar alltid på det obehagliga faktum att människan är som hon är.

Det är väldigt viktigt att fundera på var spåret tar slut.
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger