Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exorcerad

Du tror nog att jag är den
som alla svaren har;
på dina böner som aldrig blivit hörda
på dina mödor som dig är en ständig börda.

Men jag är flickan som släpper
alla heta stenar;
dom som skaver och suger blod
dom som söker tära på mitt mod.

Vad du inte vet är att jag nu vandrar
längs en stilla väg;
en väg du sällan i ditt liv fått skåda
ty där finns ingen plats för oss båda.

Du är den tunga stenen som jag sökt
knuffa uppför ett berg;
på dina gåtor finns inga svar
ty du är den som ingen har.




Fri vers av Elisabeth H
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-26 20:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var som den var så så som den var så var den inget mera om detta så är det så är det så vi säger att vi läser allt som eila har skrivit så är det så läs en du med om du vill det så gör det nu nu nu
2015-08-01

    Bo Malte
trevlig sommar elisabeth...;-)
2015-07-29

  Fredrik Payedar
Löv it!
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H