Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En springa



Öppna en springa

Andas

se lite himmel


Det går över


Sorgen är levande

rör sig

Det är ledan som är fienden


Gå och fånga en fisk

Se vattnets blänk

känn stänken svalka


Du är oförsäkrad

alltid

Gå ändå


En gång var det

tusentals dagar

Oändliga år


Nu är det

bara nu


Öppna en springa

andas


Se lite himmel















Fri vers av bittemi VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-03-06 17:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2017-01-12

  Kim VIP
Så länge det inte är onödiga år, så går det väl an!
2016-09-13

  Solstrale VIP
Väldigt bra! Tack!
2016-03-21

  Anya VIP
Oj så fin. Hopp men också sorg läser jag in i orden. Din text berör verkligen. Jaa en gång i tiden var livet oändligt...precis som du så fint skriver... Gillar ditt djup!
2016-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Oj, orden går rakt in och känns i hjärtat...tycker om att dikten börjar och slutar likadant...det är ord man minns...
2016-03-08

    Dan Myrbeck
Fin filosofi
2016-03-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Fånga stunden trots sorg målar du i enkla ord, som bär till hjärta och själ.
2016-03-07

  Jimmy Bergeborn
Väldigt målande i en enkelhet
2016-03-06

  Respons VIP
Så vackra kloka ord om sorgen och livet.
2016-03-06

  Den lilla tänkande
man känner hur det lyfter i bröstet av att läsa denna! <3 tack :)
2016-03-06

  Linda CH VIP
Tack för en vacker text som ger förtröstan och hopp'
2016-03-06

  Änglaögon
Så fint poetat, tror jag villl stanna här en stund. Tack!
2016-03-06

    ej medlem längre
Fin dikt med en tröstande vacker tanke bakom.
2016-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in, ligger kvar en stund, och väcker tankar och känslor!
Bra skrivet.
2016-03-06

  KYREUS of Sweden
En av Dina
finaste
dikter.
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP