Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljug mig lycklig

Det spelar ingen roll
om dina lögner är

skalade
överkokta
vassa
gamla
filéade
hårda i kanterna

Jag sväljer dem ändå

med hull och hår


Ljug så att jag tror dig
Ljug mig lycklig




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 808 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-07-26 22:33



Bookmark and Share


  Zandor
Härligt...
2016-09-11

  Hon kallar sig poet VIP
Trevligt att du är aktiv här igen :) och ja, jag gillar det där raka ärliga språket även om det nu ibland ljugs en hel del... :)
2015-07-27

  Racel Rosa
Jaa ..känner igen det så väl
Har man förmågan att välja tro
på lögnen, vinner man lite tid tills
sanningen kommer ikapp. Man vet
den kommer men får en viss kontroll
Bra skrivet !!

2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker