Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny mobilapp gör underverk


Sesam öppna dig!

Det finns en liten manick

som en rörelsehindrad

kan öppna hissdörrar

och portar med

Tänk om det fanns

en sådan dörröppnare

för oss andra

normalt

förståndshandikappade

som hjälpte oss

att ta oss förbi

de mentala grindar

som stänger

vår kreativitet ute




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-27 05:55



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Nog vore det mycket bra
med en behändig knapp
Bra tanke
2015-08-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller med dig! Det vore önskvärt!
2015-07-27

  mare VIP
Denna var bra!
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP