Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olycksfågeln





det är inte DOM
det är DU

sätt i kontakten
din självgoda fan !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2015-07-27 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP